• copyodd-banner-omoss-01.jpg
 • copyodd_phone_omoss-01.jpg

Om oss

Kopiering och tryck

CopyOdd – kopiering och tryck av små och stora format liksom stora och små upplagor, som t ex flyers, produktblad, mässmaterial, affischer, presentationer och visitkort. Det vi inte kan göra i huset ser vi till att få gjort hos någon av våra samarbetspartners. Vi är noga med att hålla leveranstider, att absolut inte tumma på kvaliteten och att ta hand om våra kunder på bästa sätt. 

Reklam

Vi planerar kampanjer, fotograferar, skriver texter, det vill säga som en komplett reklambyrå. Många ser fördelarna med att ha ett nära samarbete både personligt och geografiskt. Det är så klart omöjligt att kunna göra allt själva, därför har vi samarbetspartners med olika kompetenser. Vi har bland andra väldigt roliga och stimulerande samarbeten med Ola Hanson som är copywriter, varumärkesexpert med lång erfarenhet av PR, IngMarie Jonsson Marshall, Swedish Webmaker som bygger hemsidor för alla plattformar har precis byggt vår hemsida, copyodd.se, som vi är jättenöjda med.

Vår story – Plötsligt händer det

Tillsammans har vi Laila Simonsson och Helena Oddbjörn, som båda är tyresöbor, stor och lång erfarenhet av reklambyråbranschen i Stockholm. När vi tog över TKS Copycenter i Tyresö den 24 augusti 2009 var vi vana trycksaksköpare men hade ingen praktiskt erfarenhet av själva produktionen. Det var som att hoppa från tian med förbundna ögon. Det var en händelserik tid med ett stort lärlingskonto, långa arbetsdagar och många skratt. Vi skulle inte bara lära känna maskinerna utan också varandra. Det är faktiskt sant att vi bara känt varandra i två timmar före köpet. En gemensam bekant kopplade ihop oss och vi kände direkt att det klickade. Vi har båda vuxit upp i små städer, Gränna och Kalmar, jobbat i reklambyråbranschen under flera år på olika sidor av Stureplan utan att veta om varandra. Vi är väldigt idrottsintresserade, har döttrar i samma åldrar, är mycket nyfikna och båda har som motto – ingenting är omöjligt. Vi är duktiga på olika saker och kompletterar varandra fantastiskt bra på olika plan. Vi har stor respekt för varandras kunskaper och erfarenheter och lyssnar mycket på varandra.

omOss-sidbar11 

omoss-sidbar-002

Om-oss-sidbar-07

OmOss-Sida01

 

FACEBOOK | INSTAGRAM
Gilla och följ oss ...

socikon copyodd fb soc ikon instagram

 

 

KONTAKT | HITTA TILL OSS
Ring 08-798 30 70 | E-post: info@copyodd.se
Adress: Antennvägen 2, 135 48 Tyresö

Skicka ett meddelande
 1. Namn
  Ange ditt namn.
 2. E-post
  Ange din epostadress.
 3. Telefon (frivilligt)
  Ange ditt telefonnummer.
 4. Meddelande
  Ange ditt meddelande.
 5. Du måste godkänna insamlingen av information lämnade i detta formulär.
 6. Spamskydd
  Klicka för att bekräfta att du inte är en robot

 

UPPHOVSRÄTT | COPYRIGHT
© 2017 - CopyOdd